Australië is hip en deze dudes ook. Want naast surfen en skaten hebben ze de instrumenten ter hand genomen waarmee ze uiterst zomerse en catchy nummers weten te produceren. Hoogtepunt in hun korte carrière is vooralsnog het hyper-aanstekelijke nummer 'Spring Has Sprung' waar de miljoenen streams met gemak binnenstromen. Het debuutalbum 'MY OWN MESS' is inmiddels opgenomen en zal op 7 september het levenslicht zien. De volgende stap is uiteraard voet aan Europese wal zetten met shows in Londen, Amsterdam en … Groningen!

Zoals je haast al wel zult verwachten zijn het party-animals ten top, die keihard feestend door de zalen trekken. Muzikale chaos waar je alleen maar op mee kunt surfen voor de ultieme live-belevenis!

Uranium Club
Een continent overkoepelende dubbel in Vera vandaag. Deze herfst komt Uranium Club voor een tweede keer naar VERA en daar kijken we naar uit! Deze ongetemde punkrockers uit Minneapolis brachten vorig jaar een knaller van een LP uit, getiteld ‘Human Exploration’. Dat deze gasten goed zijn, bleek al gauw nadat hun plaat een enorme hit werd binnen de punk underground. Hoewel het geen grote praters zijn, communiceert deze band op het podium met een loeistrakke, humoristische en buitengewoon goed geconstrueerde live-set om met zijn allen keihard op los te gaan.

SKEGSS - SPRING HAS SPRUNG
black semen - the uranium club