Hip hop in VERA? Dat is lang geleden! Even denken.. Extince in 2008, Opgezwolle natuurlijk in 2006 en ehh.. Nou ja niet veel dus.  Grijp dus nu je kans om hierop uit je dak kan gaan in rocktempel VERA!

Sticks, Sticky Steez of Stickert is één van de betere rappers van Nederland. Je zult hem waarschijnlijk wel  kennen van de eerder genoemde rapformatie Opgezwolle, die hij samen vormde met Phreako Rico en DJ Delic. Hij is begonnen met rappen in 1995 en heeft onderweg met veel artiesten samen mogen werken. Onder de naam Sticks is ‘Stick Bukowski’ zijn tweede album waarop je een fijne flow hoort, zorgvuldig gekozen woorden en dat alles ondersteund door de soulvolle producties van Dokter Moon.

Na veel energie te hebben gestoken in de website van de Fakkelteitgroep en het profileren van zichzelf is hij aan de slag gegaan met het creëren van producties. Het resultaat is het nieuwe album ‘Stick Bukowski’ en die komt goed binnen bij het publiek! Sticks en Dokter Moon hebben de negen nummers geproduceerd in het huis van Top Notch baas Kees de Koning, waar ze gebruik hebben gemaakt van samples uit zijn uitpuilende platenkast. Deze nieuwe plaat kun je gratis downloaden op de site van Fakkelteitgroep.

Met zijn optreden bij De Wereld Draait Door liet hij zijn nummer Trip al horen, waar hij niet alleen rapt, maar ook zingt! Benieuwd naar zijn live performance na het luisteren van zijn plaat Stick Bukowski? Kom dan naar dit optreden!

-Elsalie