The Grand East heeft een nieuwe samenstelling en een nieuwe sound. Minder jams, meer songs. In de studio zijn ze gaan flirten met fouten maken. Niet naast de pot pissen, maar naast de pot mikken. Alles mocht inspireren, zolang je nekharen er maar van overeind gaan staan. Ze weten nog wel waar ze vandaan komen, ze weten alleen de weg niet meer terug.

Dit is de meest zweterige boyband van Nederland die live zo hard rockt dat je er scheel van gaat kijken. Hun gloednieuwe album 'Floor = Lava' is wat de nieuwe The Grand East definieert. De muzikale uitbarstingen voelen nog steeds als psychedelische trips, maar nu heeft The Grand East een meer elektronisch en meditatief geluid gevonden.

Support Magnetic Spacemen speelt een onvervalste mix van gruizige garagerock, surfy postpunk en rock ‘n roll verpakt in catchy songs, en een strak-van-de-energie-staande show vol met onvoorspelbare gekte. Magnetic Spacemen is een charismatische live-act en brengt hét feest om je na een lange werkweek weer eens flink te laten gaan. De band is op het podium een constante waakvlam waar bij het minste of geringste aanzet tot een ontbranding van jewelste.