Helaas kan support The Sensational Second Cousins niet optreden wegens ziekte.

De uit Virginia afkomstige Hackensaw Boys spelen vol overgave energieke bluegrass en rootsmuziek, wat ze in 2004 de eerste plaats opleverde in de VERA poll! De naam van de band is gebaseerd op de manier waarop de mannen op hun instrumenten hakken en zagen. Na eerst wat lokale bekendheid te hebben opgebouwd kreeg de groep in 2002 meer roem als onderdeel van de Unlimited Sunshine Tour, waar ze zich staande hielden naast tourgenoten zoals Modest Mouse en De La Soul.

De band is na jaren stilte terug met hun nieuwe album Hackensaw Boys. Ze staan bekend om hun energieke liveshows, en ze fungeren al meer dan twee decennia als een muzikaal collectief die alle genres van de Amerikaanse rootsmuziek doorkruist. Het album staat vol met de aanstekelijke Hackensaw-klanken, waarbij frontman Sickmen zich kwetsbaar opstelt in zijn songwriting.

Support: The Sensational Second Cousins
Twee achterneven uit Klazienaveen die gewapend met slechts een gitaar, een eigengemaakte staande drumkit, twee gouden keeltjes en de occasional kazoo je omver komen blazen! Dat zijn de Cousins. Hun muziek kan het beste omschreven worden als Hasil Adkins die Elvis Presley in de kroeg tegen het lijf liep toen die met Hank Williams, Johnny Cash en Eddie Cochran aan het drinken geslagen was. Resulterend in een eigenzinnige blended garagerockabilly whisky gewaardeerd door de echte connaisseurs onder ons.

Debuutsingle ‘Until You’re Satisfied’ werd door Jan Kooi bestempeld als de beste rockabilly single van de eeuw!  De 2 singles die volgden waren o.a. live bij 3FM te horen. Tijdens de Popronde 2014 waren ze één van de meest geboekte bands en werden ze in DWDD benoemd tot één van de grootste talenten! Na het uitbrengen van hun debuutplaat ‘Earthquake’ speelden ze heel Nederland, en ver daar buiten, helemaal plat. Deze working class hero’s deelden de kleedkamer o.a. met Van Morrison, Joan Jett, JD mcPherson en vele anderen. Ze wezen tours in Japan en zeer recent Brazilië van de hand, maar zijn nu, na 3 jaar radiostilte, wel ‘gewoon’ weer helemaal terug: and it’s gonna be sensational once again!