Na een hartverscheurende gezinstragedie, gaat een priester voor een spirituele zoektocht naar authentiek China op reis. Eenmaal aangekomen ziet hij een door ninja’s achtervolgd boerenmeisje, die een mystieke drakentand aan hem doorgeeft. Wanneer de drakentand zijn handpalm weet te doorsnijden, vergaart hij een eeuwenoude superkracht die hem in staat stelt een velociraptor te worden! Hij schrikt zich een hoedje en raakt het spoor geheel bijster.. Gelukkig schiet een vrouw van lichte zeden, inclusief een hart van goud, hem gauw te hulp. Na enige acclimatisatie is hij ervan overtuigd hoe deze superkracht optimaal benut kan worden en gaat het koppel samen de strijd aan om de misdaad te bevechten. En ninja’s.

Na een bezoekje aan Cinematig Film Festival waren wij in extase door de magie van deze low budget parel, er was geen twijfel over mogelijk dat hij wederom op het grote doek zou moeten verschijnen! Van het één kwam het ander.. met een donders pikante samenwerking tussen Cinematig en Wansmakelijk Goed tot gevolg. Extra lof voor de boys van Cinematig voor het ons in aanraking brengen met The VelociPastor, wij zijn jullie eeuwig dankbaar.
Tevens is dit de laatste Zienema voor de zomerstop, des te meer reden om het jaar met ons allen in hilariteit af te sluiten!

Wij van Wansmakelijk Goed houden van films die niet altijd even goed bij het (grote) publiek in de smaak vallen. Van horror tot drama en komedie, van grandioos goed tot buitengewoon slecht: al onze avonden staan in het teken der "wansmaak". Of het nu gaat om smerige ‘gore’, heerlijk foute B-films of juist om die onbehaaglijke of controversiële meesterwerken, wij vinden het allemaal fantastisch en selecteren daarom de verrukkelijkste kost voor de (wan)smaakpapillen!