NL: Dit concert is i.v.m. de corona crisis definitief afgelast. Er is geen zicht op een nieuwe datum. Kaartkopers hebben bericht gehad.
Restitutie aanvragen? Mail dan naar [email protected] o.v.v. [naam evenement] en vermeld je IBAN.

EN: This concert is cancelled due to the corona crisis. Unfortunately there's no new date scheduled.
To get a refund, send an email to [email protected] with the name of the event and your IBAN.

Vragen/questions? [email protected]

Hopelijk tot snel!

❤ Vera

---

Het verhaal moge inmiddels bekend zijn. Als 19-jarige jongen vertrekt Thomas Azier vanuit een Fries dorpje naar Berlijn om zijn muzikale pad te vinden. Een paar jaar later, in 2014, komt zijn debuutalbum ‘Hylas’ uit, waarmee hij o.a. voor een uitverkocht VERA staat. In 2018 stond Azier hier voor het laatst, uiteraard weer voor een volgepakt huis. In 2021 start zijn uitgestelde tour met 2 shows in VERA (klik hier voor de ander) en we hopen uiteraard dat we dan als vanouds weer los kunnen gaan op zijn energieke shows.

Thomas Azier
Deze Nederlandse componist, producer, zanger en performer is geboren in Leiderdorp en deels opgegroeid in Friesland. Na het wonen en werken in diverse Europese steden is hij na meer dan 10 jaar neergestreken in Nederland. Vanuit daar bouwt Thomas zijn project uit binnen Europa. Op elke plaats waar het leven hem brengt, absorbeert hij invloeden uit zijn directe omgeving, om deze vervolgens vanuit zijn eigen visie te kanaliseren in een steeds specifieker, unieker en persoonlijker wordend muzikaal palet. De albums ‘Hylas’, ‘Rouge’ en ‘Stray’ zijn verfstreken op een veel groter schilderij. Het in Juni 2020 verschenen album 'Love, Disorderly' - is een indicatie van de uiteindelijke grootte van dat kunstwerk.

“Muziek kan een van de manieren zijn om te ontsnappen aan de werkelijkheid, wanneer je deze even niet begrijpt. De mogelijkheid hebben om je eigen universum te creëren kan daarom goed van pas komen. Ik heb de laatste jaren echter interesse verloren in fictie, mythologie en het werken in verhalende vorm; ik vind de wereld om ons heen, zoals hij nu is veel complexer en interessanter. Hoe meer ik observeer hoe meer ik het verlangen heb gekregen om mijn muziek een ruimte te maken waarin ik deze wereld kan onderzoeken en bevragen. Dit verlangen heeft mij tot ideeën geleid die ik voorheen beschouwde als vormloos of onprofessioneel. Langzamerhand ben ik mij comfortabeler gaan voelen met werk dat ik niet direct begrijp”

Door de corona pandemie begint de Love, Disorderly tour in Februari 2021.