NB: Dit is een regulier concert, zonder de 1,5 meter afstand en op 75% van de normale capaciteit. Daarbij is een coronatoegangsbewijs met ID bewijs en een geldig ticket verplicht. Lees meer op deze pagina.

------------

In een tijd waarin zich niet veel muziekgenres en stromingen lijken te ontpoppen onder een nieuwe noemer, zijn er gelukkig toch nog steeds nieuwe bands die als een golf met nieuwe dingen komen. In het straatje van bands als Omni, Palm en DUDS hebben we ook in Nederland experimentele (post-)punk groepen zoals Global Charming, a fungus en geo.

In het rauwere gebied dat we de laatste tijd leerden kennen via snor en/of mat dragende bands als Chubby and the Gang, Amyl and the Sniffers en Viagra Boys, lijkt met Tramhaus ook die stroming in Nederland een vaandeldrager te hebben. Met leden van Pig Frenzy, Nagasaki Swim en Vulva, kun je stampende drums, schelle gitaren en dreunende bass partijen verwachten, allemaal bij elkaar gezongen door Lukas met zijn exemplarische mat, waardoor zelfs de altijd vrolijke Nathan Rutjes waarschijnlijk nog stampvoetend door een pit zou lopen. Hopelijk vallen er geen botbreuken| Robert

NB. Dit concert is geboekt in de veronderstelling dat we 2 oktober weer open mogen in de kelderbar zonder de 1,5 meter regel. We wachten de persconferentie af onder welke voorwaarden dit zal zijn. Check deze a.u.b. voordat je een kaartje koopt (vanaf 15 september).