Speelvolgorde:
21:00 The Stiletto's
21:45 The Krontjong Devils
22:30 traumahelikopter

Onze Groningse helden van traumahelikopter zullen op 5 januari naar Vera komen om hun nieuwe album te presenteren, die op Excelsior Recordings wordt uitgebracht. Met hun voorliefde voor elementaire rock 'n roll en destructieve kijk op het dagelijks leven duurde het niet lang voor Mark Lada en Daan van Dalen zich Best Friends Forever verklaarden. Na de nodige stukgelopen relaties, studieschulden en callcenter jobs betrokken ze een huis in Noord (Groningen Noord that is) om bier te drinken en liedjes te schrijven.

Na verloop van tijd bleek Roel van Merlot, Professional Againster uit het Eindhovense, de ultieme aanvulling die het duo tot een iconische drie-eenheid maakte: drums, gitaar en gitaar. De muziek in hun platencollectie bestrijkt zo'n beetje de complete rock 'n roll geschiedenis, van obscure country, blues, R&B en beat tot punk, wave, grunge en hedendaagse garage . Deze jongens weten what's up.

Met totale onbevangenheid, tomeloze energie en ongrijpbare schijt aan alles mentaliteit werden binnen- en buitenland overhoop gespeeld. De band dook de studio in met coryfee Frans Hagenaars en binnen een week stond het langverwachte debuutalbum erop. "De plaat gaat over plat hedonisme, punk en broken teen spirits en is zonder meer het beste wat we tot nu toe hebben opgenomen", aldus Mark Lada. Op 5 januari verschijnt 'ie. De presentatie is in Vera te bewonderen. Better get ready. Alles wat ze zeggen is waar.