Rock ‘n’ roll gaat nooit verloren, beweert Dinosaur Senior Neil Young keer op keer. Niettemin houd je af en toe toch even je hart vast in periodes van appelflauwte. Maar dan is er altijd weer het driekoppige rockbeest Triggerfinger dat het vuur opnieuw en hard aanjaagt.

Triggerfinger, met die drie karaktervolle koppen zanger/gitarist Ruben Block, drummer Mario Goossens en bassist Paul Van Bruystegem alias ‘Monsieur Paul’, heeft al die tijd nooit ontgoocheld, niet op plaat en niet op het podium. Ze worden algemeen gezien als het ‘belangrijkste hoekmeubel in het salon van de Belgische rock’. Ze hebben in 20 jaar een imposante backcatalogue (vijf studio- en twee livealbums) opgebouwd, zijn de eigenaars van een livereputatie die hen in heel Europa voor volle zalen en op fraaie festivalaffiches brengt, en de aanjagers van de heilige gedachte dat rock-‘n-roll hier is to stay. Triggerfinger schopt altijd gestileerd keet – Die prachtige gitaren! Die op maat gesneden pakken! - en dat zal deze zomer niet anders zijn. Hoor een gitaar stevig driftkikkeren, een bas roekeloos pompen, een drumsolo escaleren, en hoor drie gelukkige gentlemen juichen: Triggerfinger is twintig geworden!

Na meerdere uitverkochte shows in VERA en een welverdiende eerste plek in de Poll van 2012 ontvangen we Triggerfinger met open armen voor ongetwijfeld weer een legendarische avond!

UITVERKOCHT
Triggerfinger is uitverkocht. Heel fijn voor de mensen die een ticket hebben bemachtigd, maar erg zuur voor iedereen die achter het net heeft gevist, des te meer omdat er stipt om 10 uur al geen kaarten meer beschikbaar waren. Op dat moment waren alle kaarten al gereserveerd. We hebben in het kaartverkoopsysteem een kleine marge ingebouwd van een paar minuten zodat het in elk geval om 10:00 op alle kanalen werkt/online staat. Dat voorkomt vaak telefoontjes van mensen die nog geen tickets zien. Dat de stormloop zo groot was dat tijdens deze marge alle kaarten al gereserveerd waren, hadden we niet verwacht. Dit maakt het uiteraard erg zuur voor de vele mensen die daardoor amper de kans hebben gehad een kaartje te bemachtigen. Dat spijt ons echt, we geven uiteraard iedereen graag gelijke kansen.

Triggerfinger - Flesh Tight [Official Video]
Triggerfinger - Perfect Match