Rock ‘n’ roll gaat nooit verloren, beweert Dinosaur Senior Neil Young keer op keer. Niettemin houd je af en toe toch even je hart vast in periodes van appelflauwte. Maar dan is er altijd weer het driekoppige rockbeest Triggerfinger dat het vuur opnieuw en hard aanjaagt.

Triggerfinger, met die drie karaktervolle koppen zanger/gitarist Ruben Block, drummer Mario Goossens en bassist Paul Van Bruystegem alias ‘Monsieur Paul’, heeft al die tijd nooit ontgoocheld, niet op plaat en niet op het podium. Ze worden algemeen gezien als het ‘belangrijkste hoekmeubel in het salon van de Belgische rock’. Ze hebben in 20 jaar een imposante backcatalogue (vijf studio- en twee livealbums) opgebouwd, zijn de eigenaars van een livereputatie die hen in heel Europa voor volle zalen en op fraaie festivalaffiches brengt, en de aanjagers van de heilige gedachte dat rock-‘n-roll hier is to stay. Triggerfinger schopt altijd gestileerd keet – Die prachtige gitaren! Die op maat gesneden pakken! - en dat zal deze zomer niet anders zijn. Hoor een gitaar stevig driftkikkeren, een bas roekeloos pompen, een drumsolo escaleren, en hoor drie gelukkige gentlemen juichen: Triggerfinger is twintig geworden!

Na meerdere uitverkochte shows in VERA en een welverdiende eerste plek in de Poll van 2012 ontvangen we Triggerfinger met open armen voor ongetwijfeld weer een legendarische avond!

***********
TRIGGERDINNER
Geen puf meer om te koken na de middagshow? Behoefte aan een solide bodem voor de avondshow? Of ga je zelfs naar beide optredens en is een eierbal tussendoor niet genoeg? Dan is dit wellicht iets voor jou! Van de mensen achter Together Pizzeria komt nu: TRIGGERDINNER!
Check het Facebook event hier en de prachtige menukaart hier.

Hoe dan?
Op vertoon van je (digi-)ticket, Vera stempel, Triggerfinger shirt (of rugbedekkende tatoeage) krijg je deze voordelige Triggerdinner menukaart bij onze bevriende achterburen van Het Pakhuis en dineer je tussen de andere fans!

Reserveer nu bij Het Pakhuis (o.v.v. Triggerdinner):
- Tel: 050 311 0219
- Mail: [email protected]
- Web: Reserveren online

Eetcafé Het Pakhuis – Peperstraat 8-2
Openingstijden: 17:30 – 22:00

Illustraties menu: Willem Kolvoort