De koning is dood, leve de koning! John Coffey ging dan ter ziele, gelukkig herrees uit deze as Tusky, die vervolgens in 2018 Noorderslag, Zwarte Cross, Sniester, Jera on Air, Madnes en nog een stuk of 20 festivals aandeed. Twee clubtours met uitverkochte shows fietsten er nog tussendoor plus een rondje van 6000 kilometer door heel Europa met ‘best buds’ Black Peaks. Oja, de ‘rockstars’ werden ook nog even ingevlogen naar Litouwen en hadden leuk weekend met roster-genootjes Dewolff, Brutus en Steak Number Eight.

Tusky, uit het prachtige Alblasserdam, bestaat uit voormalig John Coffey gitarist Alfred van Luttikhuizen, John Coffey gitaar-tech Sjors van Reeuwijk, drummer Bas Allein Richier en bassist Justin Ghijssen… kortom, één grote punkrock family!

Op 3 mei brengt Tusky de ‘Love Love Love EP’uit. Vijf nieuwe songs, waarvan er vier gewijd zijn aan de liefde... en eentje aan haat, pure haat. Want balans, dat moet er wezen. Het eerste wapenfeit van de nieuwe EP is ook al een feit. Het gaat hier om de single “Mormor“, die je hieronder direct met bijbehorende video kunt bekijken. Ongecompliceerde punkrock-songs, zo simpel is het! Beetje moshen, hier en daar een ‘windmill kick’. Check ze live in VERA!

Tusky - Mormor (official)
Tusky - Going Out
Tusky - Goosey Goosey Gander (official)