Van alle indrukwekkende postpunkacts die in 2020 debuteerden, is TV Priest ongetwijfeld een van de meest spraakmakende. Het Londense viertal onder leiding van Charlie Drinkwater maakt brutale muziek voor de hardwerkende middenklasse. Muzikaal gezien zitten hun nummers ijzersterk in elkaar, en wat thematiek betreft is er maar één regel: schenen schoppen tot ze blauw zien.

Gitarist Alex Sprogis, keyboard speler Nic Bueth, en drummer Ed Kelland maken het viertal compleet. Onlangs hebben ze het tweede album, My Other People, aangekondigd.

Support: Abdomen
Rauwe en harde Post-Punk uit Leeuwarden vol distortion, chorus en reverb. De drie eigenzinnige Friezen halen invloeden uit veel uiteenlopende genres en smelten dit samen naar een meeslepende zee van geluid. Het debuutalbum 'Emetophobia' gevuld met nummers vol woede, zelfhaat en angst kwam in 2018 uit via het Haarlemse label Geertruida en werd goed ontvangen in binnen- en buitenland. Het album is opgenomen in Leeds samen met producer 'Matt Peel' (o.a. Pulled Apart By Horses, Autobahn, EagullsBad Breeding). Een jaar later kwam de iets heftigere en buitensporige EP 'Rash' uit. Abdomen bouwde veel live-ervaring op door support te doen voor bands als Ex-Cult en Bad Breeding en deden shows in UK, Duitsland en Noorwegen. In 2022 is er een nieuwe plaat opgenomen in Tapetown, Aarhus (Denemarken). Deze zal begin van 2023 verschijnen.