Flashback. We zijn in het jaar 1986. Je zapt de TV aan en krijgt een nostalgische brij aan Tell-Sell reclames, meditatief landschapschilderen en slechte softporno. In een talkshow waarschuwt een wetenschapper profetisch voor de gevaren van video: "Ooit zullen we allemaal mini-VHS-recorders bij ons hebben! De wereld zal er zijn om gefilmd te worden!" Ergens tussen die fragmenten volgen wij ook nog de twaalfjarige Ralph, die met zijn nieuwe camcorder homevideo’s maakt (en daarmee per ongeluk de trouwvideo’s van zijn ouders overschrijft. Oeps).

VHYES is een bizarre retro komedie volledig op VHS geschoten. Maar als je dan nu denkt dat VHYES trouwens enkel grappig is, zit je verkeerd. In tegendeel, het is juist een goed doordachte pastiche van cultuurkritiek en nostalgie. De verhaalvertelling door middel van sketches brengen slepen je mee in een bijzondere en gefragmenteerde wereld. En over de cast kunnen we ook niet klagen. Naast de ouders van regisseur (Susan Sarandon en Tim Robbins) hebben we ook nog wat Reno 911! representatie met Thomas Lennon en Kerri Kenney-Silver!

Ho ho ho. Kerstmis dit niet! It's XMAS Time. The most wonderful time of the year. Trek je foute kersttrui aan en kom op deze winterse middag gezellig film bij ons kijken. Wij zorgen voor kerstcookies en glühwein. Nuff said.

Bij Wansmakelijk Goed worden films vertoond die je niet snel op het witte doek te zien krijgt. Van horror, tot sfi-ci, tot komedie, van grandioos goed tot buitengewoon slecht: alle avonden staan in het teken der "wansmaak". Bereid je voor op een portie smerige ‘gore’, foute B-films en een arsenaal aan controversiële titels. Treed toe voor een selectie van de verrukkelijkste kost voor de (wan)smaakpapillen.