Er is een nieuwe rebel aan het firmament, de 21-jarige Engelsman Dominic Harrison, alias YUNGBLUD. Zijn catchy mix van pop, soul, ska, beats en punk bracht hem afgelopen jaar al op menig festival en podium in NL, waarbij de kick-off uiteraard op Eurosonic was. Hier liet hij een diepe indruk achter wat hem de rest van het jaar een volle agenda opleverde.

Eerder dit jaar bracht YUNGBLUD zijn debuutplaat ‘21st Century Liability’ uit,  tevens de naam van deze Europese tour, en met miljoenen streams weet het grote publiek hem inmiddels te vinden.

Tijdens zijn ‘poprevue-on-acid’ vliegen de genres je om de oren, waar het ene nummer nog meer hitpotentie heeft dan de ander. Dat bewees hij al met ‘I Love You, Will You Marry Me’, een Britpop kraker waar The Wombats jaloers op zouden zijn.
Zijn live-shows vol hartstocht laten je snakkend naar adem achter, dat belooft een prachtige start van 2019 te worden!

De support komt vanavond van The Vices. Eind 2018 werd deze band opgericht vanuit de voormalige band Ten Years Today. Met hun frisse blik op rock, surf en garage creëren ze hun eigen sound. Denk aan The Growlers meets The Strokes. Hou ze in de gaten, ze spelen op het officiële ESNS onderdeel Grunnsonic en in februari zal hun eerste single verschijnen!

Tijdschema
20:00 Kassa open
20.30 Support: The Vices
21.30 Yungblud
22:30 Verwacht einde concert