Ook Zomaar Radio is van de partij in Vera deze zomer! In dit bescheiden clubcafé kun je komen luisteren naar DJ's Elektronische Landschappen (ambient, IDM, techno), Begane Grond (ambient, oddball) en DJ Cristian (electronic, wave, house).! Toch ook nog een feestje met ons deze zomer, zowaar een soft-mini-club café avond om IRL bij te wonen. Kom langs!

Elektronische Landschappen
Deze elektronische, imaginaire soundscapes laten je voor even in een andere wereld wanen. Laat je verrassen door onalledaagse weelderige geluiden die in elkaar overvloeien, maar je toch ook af en toe op een onverwachts spoor zetten. Een mix van ambient, IDM en techno.

DJ Cristian
DJ Cristian draait een rondje om de klok aan elkaar met een recent scala aan four-to-the-floor, beats en breaks. Verwacht deze avond electronic, wave en house.

Begane Grond
In Begane Grond lift je mee met Yvonne Blaauw naar verschillende verdiepingen.

21u: Begane Grond (ambient, oddball)
22u: DJ Cristian (ambient, IDM, techno)
23u: Elektronische Landschappen (Electronic, Wave, House)

Info
- Ons muziekcafé in de Grote Zaal biedt plek aan 30 bezoekers en is open van 21:00 - 00:00.
- Er staan 5 vierpersoons tafels en de rest zijn tweepersoons. Er staan meer stoelen dan dat we mensen toelaten, dus je hebt ruime keus.

Reserveren
- Om zeker te zijn van een plekje bestel je je 0 euro kaartje door op Koop Ticket te klikken. Bestel a.u.b. alleen als je ook echt verwacht te komen.
- Je ticket is geldig van 21:00 - 21:30 en alleen dan te scannen aan de kassa.
- De inloop voor gereserveerde plaatsen is dus tussen 21:00 en 21:30. Wil je zeker zijn dat je naar binnen komt, reserveer dan je kaartje en kom in dit tijdslot binnen. Ben je er na 21:30 nog niet, dan komt je reservering te vervallen.

Zonder reservering langskomen
Als je niet gereserveerd hebt, is het na 21:30 ook mogelijk om binnen te komen mits er op dat moment plek is. De reservering vindt dan ter plekke aan de deur plaats.

VERA richtlijnen & protocol
Lees deze a.u.b. goed door voor je naar Vera komt. Je vindt ze hier