VERA is het pand aan het verbouwen dus we gooien de tent de gehele zomer dicht! Geen Zomercafé’s en geen Loft meer! En alsof die zomerblues nog niet hard genoeg inkickt, eind augustus gaan we pas weer open! Boehoe! Gelukkig hebben we samen met de heren van Lepel Concerts en de dames van Rebel Rebel ZOMERVAKANTIE! Dat betekent 5 zaterdagavonden lokale bands en artiesten in het Rebel Rebel hostel. Dat is op het voormalige Suikerunie terrein.

Met vanavond:
Rutger Peereboom

Is bekend van Rutger Peereboom. En misschien ook van Guard Llama. Maar vooral van Rutger Peereboom. O en van dat kleine gele autootje waar hij mee door de stad cruised. Daar ook van. Verhalende gitaarliedjes met een lach en een traan vooral over zomervakantieliefdes.

Fisscher Price

Is Marnix Visscher en moet je niet verwarren met van die klei die je door zo'n klei-pers heen moet drukken. Dat is namelijk klei en daarnaast helemaal niet van Fisher Price. Solo project van de zanger van o.a. Korfbal en Price met lekkere popliedjes waar soms een dissonantje in zit. Als een rokende barbecue in het stadspark.

Terrein open: 18.00

Rutger Peereboom: 20.00

Fisscher Price: 21.00

Einde: 23.00

Routebeschrijving
Rebel Rebel Hostel - Energieweg 10,  Groningen
Steek de fietsbrug aan de Energieweg over en loop linksaf naar Rebel Rebel.

Artwork: Julia de Jong