De VERA Clubkaart, sinds 2014 dé fysieke pas voor ware en oprechte vrienden van Vera, concertvreters en dansliefhebbers. Naam en barcode erop en - bliep - je loopt zonder te betalen bij vele door Vera uitgekozen interessante acts en feestjes door.


Artwork: Marieke Druiven

Support VERA
Door een Clubkaart te kopen steun je VERA’s doelstellingen en je hebt er zelf ook veel voordeel van in de club.

Cadeau geven? Dat kan natuurlijk ook!
Is het een cadeau? Bestel de kaart op je eigen account en mail naar [email protected] met de volledige naam + e-mailadres van degene voor wie de kaart is.
De kaart wordt naar jou verstuurd (zet dus wel je adres in je account), zodat je de kaart zelf cadeau kan geven. Wil je dat de kaart rechtstreeks verstuurd wordt naar de kaarthouder, geef dat dan aan in de mail.

Wat biedt de Clubkaart?
- Tenminste 12 gratis concerten per jaar (door VERA uitgekozen)
- Gratis garderobe
- Gratis entree bij de VERA Downstage shows op zaterdag.
- Gratis entree of korting bij de Dansavonden op zaterdag
- 10% korting bij Plato, Elpee and De Jongens van Hemmes (geldt niet voor tickets of bestaande aanbiedingen)
- 10% korting bij Koffiespeciaalzaak Black & Bloom (drinks only).
- Daghap voor € 14,50 i.p.v. € 16,50 bij Het Pakhuis

Belangrijke informatie
- De Clubkaart is alleen geldig in 2024 en kun je op elk moment aanschaffen. Hoe eerder in het jaar, hoe meer voordeel je hebt.
- De Clubkaarten worden binnen een week verstuurd in een envelop naar het adres in je account. Zorg dus dat dit adres klopt.
- Bij bestelling krijg je een ticket in de mail, omdat we ons ticketsysteem gebruiken voor de verkoop van de clubkaarten. Dit ticket mag je negeren, we maken namelijk een membership voor je aan met een nieuwe barcode, die we op je clubkaart printen.
- Je krijgt elke maand de VERA Clubkaart Nieuwsbrief in de mail met daarin o.a. de Clubkaartshows voor de maand.
- Je Clubkaart wordt bij binnenkomst gescand, je hoeft geen kaartje te reserveren.
- De Clubkaart is persoonlijk en staat op naam. Bij misbruik wordt deze geblokkeerd.

De voorwaarden
- VERA selecteert per jaar (vanaf januari) ten minste 12 shows waar je gratis heen kunt met je Clubkaart. Deze shows ontvang je via de maandelijkse nieuwsbrief. Als je later instapt, zullen het er minder zijn.
- Als je al een kaartje gekocht hebt voor wat later een Clubkaartshow blijkt, dan heb je helaas pech. We maken in het begin van de maand bekend wat de gratis show wordt en meestal zijn die shows al een tijdje in de verkoop. Wil je er zeker van zijn dat je het concert niet mist, dan kun je het beste gewoon een kaartje kopen.


De VERA GOUDEN Clubkaart 2024
Ben je een echte concertvreter, sponsor je VERA graag, ben je te lui om steeds kaarten te kopen of heb je gewoon geld teveel? Koop dan voor € 440,- de Gouden Clubkaart en je mag het hele jaar op vertoon van je kaart naar binnen bij elk event in VERA, of het nou uitverkocht is of niet. Ook de Gouden Clubkaart is persoonlijk en staat op naam. Bij misbruik wordt deze geblokkeerd.
Verder geniet je van dezelfde voordelen als de reguliere clubkaarthouder (zie boven).

Bedrijfskaart
Voor bedrijven geldt een minimale afname van 2 kaarten, dan kan de bedrijfsnaam op de kaart en mag deze binnen het bedrijf wel intern doorgegeven worden aan de personeelsleden.

Vragen?
Mail met [email protected]