Nou, nou nou, wat weer negatief. Ja mensen, om een woordje zit ik niet gauw verlegen, maar nu is de mind even helemaal leeg. Nada. Niks. En toen reed ik net door de Schoolstraat en dacht: ‘t is ook allemaal helemaal niks. Het ligt daar ook plat, dus dat klopt. Wonende nabij het Ciboga terrein dacht ik nog: leren we nou nooit wat, patjepeeërs van Stad? Nieuw beleid: Stad, alles plat! Je gaat haast aan een staatsgreep denken. Of Stadsgreep in dit geval. Stadsgrip, nog beter, goeie naam voor een lokale partij, want het loopt hier zo langzamerhand als zand door de vingers.

Gisteren nog wat voetbal gekeken en vond het opgehemelde Barcelona ook helemaal kut. Stom tikkie takkie, nooit eens een fijne Koemanbal van 70 meter. En dan dat klote Chelsea met die aansteller voorin. Bah! Was zo blij dat ik nog even kon aftanken bij Legendary Shack Shakers. De overige interesseniveaus van het edele balspel verlopen al even waardeloos. Ons FC bakt ze dit jaar wel heel zwart. En dan straks Tadic ook nog weg, die altijd zo fijn vlak voor onze neus dartelt (we zitten rij 4). DIO Bier echter spant de kroon. Een doornenkroon, welteverstaan, het degradeerde al met Pasen! Jullie immer kleurrijk geklede keeper zal pogen het aantal tegendoelpunten onder de 100 te houden, maar dat zit er statistisch  niet in denk ik, net als de hoop op in ieder geval één overwinning...Maar dat is slechts spel.

Wellicht is de ware oorzaak van deze ‘Nothing’ wel Alabama Shakes. Ze buzzen de wereld rond en gaan zowat nog harder dan Nirvana in 1992. Hoop verschrompelt tot een sprankje. Maar snel even fijn afreageren met Marvelous Darlings.         

Rock’n’Joy, Pepr