Het was zaterdagavond en de maan scheen door de bomen en daarmee doel ik natuurlijk op het feit dat het Pakjesavond was en dat Sinterklaas voor ons Jessy in onze schoen had gestopt. Haha, grappig al die Sinterklaasreferenties, maar niet heus. Sorry, wist even niet hoe ik deze terugblik moest beginnen. 
Thomas was nog een beetje brak van de avond ervoor (zie vorige Terugblik), maar dat mocht niet deren. De jongens van Jessy uit Leeuwarden bleken allemaal olijk en ik was zelf ook wel in de stemming. Ik had nog een parachute-mannetje bij de Action gekocht die middag en die hebben we mooi uit de voorkamer de straat op gegooid wat een prachtig gezicht was, hoewel die wel een eindje werd meegenomen door de wind.

En die wind was, in combinatie met Sinterklaas-avond, misschien ook wel een factor in de ietwat lage opkomst. Dat was eigenlijk wel jammer, want in de soundcheck bleek al dat het muzikaal wel goed zat. Beetje bluesy-pop liedjes, af en toe dansbaar, af en toe schuifelbaar, maar altijd goed luisterbaar! De jongens hadden er zin in en waren onder de indruk van mijn kennis van de Friese taal en van ons mooie gebouw en dat is natuurlijk altijd leuk! Het optreden zelf was niet alleen muzikaal goed, maar ook technisch goed en dat is een belangrijke basis voor een beginnende band. Hoop dat ze hiermee verder gaan en nog meer leuke popmuziek maken, want dan komt het vast goed met ze en staan ze volgende keer misschien wel voor een iets vollere Kelderbar te spelen!