Hans Hanneman zou eigenlijk het podium betreden deze avond, maar het dit kon helaas niet doorgaan. Desalniettemin stond de kelderbar helemaal vol zaterdag en dat was allemaal te danken aan Partiboi. Ronald van de techniek kwam met deze tip en een vervanger was dus al snel geregeld. En omdat diezelfde Ronald van techniek zaterdag ook aanwezig was, verliep de avond voor Douwe en mij heel rustig. Geen geluidsknoppen hoefden aangeraakt te worden, alleen onze op- en afbouwkwaliteiten werden aangesproken én natuurlijk onze uitmuntende gastheerskills. En het was gezellig want de heren en dame van Partiboi zijn hartstikke vriendelijke lui, die het geen probleem vonden om samen met ons het Songfestival af te kraken. Hoewel ik over dat festival boeken vol kan schrijven kan ik me beter richten op wat er verder allemaal gebeurde deze avond.

Partiboi was waar het namelijk om draaide en als je denkt dat mensen boven de dertig geen feestje kunnen bouwen dan heb je het mooi even mis!! Een blend van funk, disco, electro en gitaarpop schalde uit de speakers en het plezier straalde er vanaf. De muziek ging veelal gepaard met schertsende teksten die sloegen op het oppervlakkige feestbestaan dat draait om seks enzo. De band neemt zich in ieder geval niet al te serieus. Hoewel deze muziek niet mijn smaak was zaten er toch een paar catchy hits tussen en ging mijn rechtervoet met regelmaat op en neer. Het enthousiasme van de band sloeg goed over op het publiek dat lekker, en soms wat heftig, aan het dansen was. Toen de laatste noot had geklonken kon het ‘WE WANT MORE!’ niet uitblijven en knalde Partiboi er nog een toegift uit. Bedankt voor de tip Ronald, het was een leuke avond!

O ja, wil bij dezen de band ook nomineren voor origineelste merch van het jaar! Denk niet dat je vaak de mogelijkheid hebt een pikante pornofilm op VHS te kopen.