Rare week eigenlijk zo rond dodenherdenking/bevrijdingsdag, 4 mei hadden we de kleinkunst punk van White Fang dan op 5 mei het excellente The Franklys en op zaterdag White Wine, Loft en in de kelder Terry Malts. Allemaal te gek en allemaal onderbezocht. Dit keer geef ik niet de schuld aan het wat luie Groningse publiek en het culturele gebrek aan nieuwsgierigheid door kanalen als DWDD, maar eenvoudigweg de kalender. Kutkalender!
Terry Malts leek bij binnenkomst een wat nurkse band. Wij zijn van amerikanen gewend dat zij open, gezellig en dankbaar op het slaafse af zijn. Toen bleek dat de frontman een enorme fan is van speciaalbieren(vandaar Malts) en ik ze kon meenemen naar de Martinus brouwerij was de sfeer al een stuk beter(Martinus Saison: lekker, niet bijzonder). 
Wegens band in de Gym begon de band om klokslag 23:50 en het 90's punkpop geluid doet het bij mij altijd wel goed. Beetje fuzzy geluid met duidelijke zang. Ik kwam er zelf toch niet helemaal in, maar na de energieke optredens van White Fang en White Wine leek de vloerpresentatie toch wat matjes. Wel een lekker geluid dat zeker een tweede luisterbeurt verdient. De band heeft zich daarna ook nog zeker vermaakt tijdens de Dub-set in de kelder. Loft was zowel in de kelder als de zaal zoals gezegd wat rustig, maar gezellig was het wel.