Photo: ©Marc de Krosse
Het was een 3 gangen menu deze zaterdag. Een voorafje dat opgediend werd was ambitieus, goed bedacht, maar helaas door tijdgebrek en variabele volumes kwam het geheel van capcap... cap niet helemaal uit de verf. Dit gerecht verdiend een betere en uitgebreide voorbereiding waardoor alle smaakelementen beter tot hun recht kunnen komen.
Het hoofdgerecht waren de spareribs. nooit een verkeerde keuze. Lekker gegaard en overgoten met een hoog meezinggehalte. Persoonlijk vond ik dat er een hele flinke dosis Death Cab for Cutie inzat. Dat is een compliment in mijn geval. Vikings in Tibet deed het goed, wist het publiek mee te krijgen en zorgde ervoor dat er flink gezweet werd. Zou een mooie combi zijn met Town of Saints ook. Denk ik...
Het nagerecht is altijd het lekkerste van de maaltijd. Je buik zit kneittervol maar eigenlijk kan je dit lekkers niet weigeren. Dus neem je even wat rust voordat je deze muzikale maaltijd tot je neemt. Ondanks dat het 2 uur is geweest zorgt Cheaters ervoor dat de kelder weer volstroomt. super dansbaar, onwijs goed geluid en een soort broeierige Moloko gezien en gehoord. Ze waren blijkbaar al eens bij DWDD geweest, niet dat we dit tegen ze zullen gebruiken. Maar dit is toch het leukst in een donkere kelder en niet in de spotlights. 
Een diverse, goed voedzame avond dus en dat voor een mager bedrag van 1,50. |ANCO