Niet dat ze er wakker van zouden liggen daar  in de Westergasfabriek, maar eigenlijk zou ik DWDD haar laatste VPA (Vera Poll Award voor TV) moeten afpakken. Alsof één Britt niet genoeg is zit er ook nog een imiterende puber naast aan tafel die voor de zoveelste dag gevuld is met louter schaatsgekken. Het is van de ratten besnuffeld die idioterie.

De bejubelden en toch ook best intelligenten, Matthijs gedroeg zich in het bijzijn van bands al langer als een hitsige tiener (tuurlijk màn), de afgelopen dagen was ie helemaal de weg kwijt; Jakhals Erik (oud Vera-medewerker, dus weten wij al langer dat ie gezond knetter is) blunderde dat het NAIT deurging (das Grunnens Erik!); en zelfs opper Grunneger Mulder was door de koorts bevangen. Totdat een nuchtere Wiebe Wieling (perfecte naam voor baas van ‘De Tocht’) meldde dat het toch echt NET kon en toen was het sprookje uut. Tot grote opluchting van onze Robert (directeur Vera, red), die ingeloot was maar kampt met een nare enkelblessure (voetjebal met DIO Bier) waardoor 200 km voor hem te lang geweest zou zijn. De enige blije Fries!

Back to normal mag ik hopen. Plaat van de week is Attack on Memory van Cloud Nothings. Gosh, Rock’n’Roll gaat goed! Royal Headache (data sepember in de maak!), Heavy Times, Howler, Bloody Hollies weer, en nu dit.      

 Rock’n’Joy, Pepr