Long-time Veraan, voormalig Downstage programmeur en muzikant Jan Anco is wekelijks te beluisteren in Woensdag Gehaktdag waar hij het programma iedere woensdag (duh) van 21:00 tot 23:00 met underground muziek vult.
In zijn eigen woorden:
"Ze hebben mij toegestaan om bij omroep het Hogeland wekelijks twee uurtjes te vullen met muziek. Ik zal wekelijks de underground van Nederlandse bodem en die van ver daarbuiten draaien. Gitaarmuziek die je nog niet eerder op de radio gehoord hebt. Lokaal, regionaal, nationaal en internationaal. Denk aan bijvoorbeeld; Karoushi, Onhou, Traumahelikopter, The Homesick, Apneu, Afterpartees, Best Coast, The Marked Men. Geen idee wat ik genoemd heb? Goed zo! Daar gaat het ook om. Ontdek nieuwe muziek samen met mij. (En als je het kent en ook nog leuk vindt mag je ook luisteren natuurlijk.) Er is een wekelijkse rubriek; de belg van de week en de plaat van elpee (ook wel de tip van kooi).
Eigenlijk wil ik graag ook de rubriek demo van de maand beginnen. Dus ben je artiest en pas je in mijn straatje, stuur je demo op naar [email protected] en wellicht draai ik een maand lang 1 van jouw/jullie nummers. Dan bel ik je in de uitzending natuurlijk ook even op. Wel zo leuk."
 
Gehaktdag (falafel, tofu en vleesvervangers mogen ook) van 21.00 tot 23.00 op Omroep Het Hogeland:
Ziggo kanaal 44
KPN kanaal 1479
of via www.omroephethogeland.nl