Vera biedt een interessante en leerzame stage op het gebied van Promotie en Marketing in een bruisende club met een rijke historie. De werkzaamheden van de stagiaire zijn zeer divers en variëren van het dagelijks updaten van onze en verwante websites tot het schrijven over bevestigde bands, de lay-out van posters verzorgen, de promotievoorraad bijhouden en promotie gerelateerde klusjes in en om het pand uitvoeren.

Je gaat vooral samenwerken met de promotie/marketing medewerker van Vera. Je deelt met hem en de bedrijfsleider een kantoor waar je een eigen werkplek hebt. Daarnaast is er een grote groep vrijwilligers binnen Vera die alle promotie-uitingen mogelijk maakt (ontwerpen/ drukken/ bezorgen) waarmee je ook dagelijks te maken hebt.

Over Vera
Vera is hèt centrum voor de Popcultuur in Groningen, of zoals we dat ooit zo mooi voor ons zelf bedachten: Club for the International Pop Underground. Vera was ooit een keurige studentenvereniging, en daar komt de naam ook vandaan: Veri Et Recti Amici (Ware En Oprechte Vrienden). Anno nu is het een volwaardig concertpodium. Vele, inmiddels wereldberoemde bands hebben hier ooit gestaan, zoals: U2, Joy Division, Simple Minds, Nick Cave, Henry Rollins, Sonic Youth, Soundgarden, Slayer, Nirvana, Pearl Jam, Weezer, The White Stripes, At The Drive-in, Mogwai, Franz Ferdinand, Editors, Interpol, Elbow, The Hives, Triggerfinger, Nothing But Thieves, Dua Lipa e.v.a.
We organiseren elke week meerdere concerten en elke dinsdag is er Vera Zienema. Daarnaast is er ook elke zaterdag een gratis Downstage concert en eens in de twee weken LOFT.
Al onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door ruim 200 vrijwilligers. Zij bekleden functies in vele subgroepen, zoals: bar, licht, techniek, artdivision, zienema en nog veel meer. De grote zaal heeft een capaciteit van 450 bezoekers, in de kelderbar kunnen we er ongeveer 80 kwijt.

Profiel student
Wij zijn op zoek naar een student met de volgende competenties:

– Zelfstandige en proactieve houding
– Goede kennis van de Nederlandse taal
– Communicatief vaardig
– Vaardig met voor Vera belangrijke software programma’s (Photoshop, Indesign)
– Verstand van en interesse in online (sociale) media.
– Geïnteresseerd in Vera en onze rol binnen de popcultuur.

Het opleidingsniveau (MBO/HBO/WO) is niet bepalend of doorslaggevend.

Duur stage: half of heel seizoen (seizoen: eind augustus – half juli)
Uren: min. 24 uur per week
Contactpersoon: Arnoud Heikens
Dienstverband: stage
Stagevergoeding: ja

Geïnteresseerd?
Stuur je motivatiebrief inclusief CV per e-mail naar Arnoud Heikens. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.