NB: Dit is een regulier concert, zonder de 1,5 meter afstand en op 75% van de normale capaciteit. Daarbij is een coronatoegangsbewijs met ID bewijs en een geldig ticket verplicht. Lees meer op deze pagina.

---

Na zes jaar op de meest uiteenlopende plekken gespeeld te hebben, zoals Popronde, De Parade en ESNS, maar ook op vuige underground feestjes overal en nergens, speelt DE KAT haar laatste show op 15 oktober in VERA.

Tijdens deze laatste show komt ook de nieuwe plaat GOYA & DE KAT uit, waarin Goya als sublieme zanger en frontman de juice aan de muziek toevoegt. Een weergaloze trip vol denderende drums, pompende baslijnen en uiteraard de onvervalste jankende gitaren!

Drumcomputers, wave synths, en Nederlandstalige zang maken support Breekbaar een groep die je het beste kan omschrijven als Ramses Shaffy die in Soft Cell speelt, maar zelfs dan heb je nog geen vat gekregen op wat ze nou echt doen. Kom het vooral zelf ervaren, maar maak het niet al te leuk: feestjes zijn voor sukkels, zou het duo immers zelf zeggen.