Verwacht het onverwachte bij Electropoëzie. Een schrijver die zijn woorden raaskalt en fluistert. Begeleid door dansbare beats en sprankelende melodieën. En dat in je gezicht. Letterlijk in je gezicht. Ongemakkelijk misschien, maar uiteindelijk kan je lichaam niet anders dan luisteren naar de muziek en je begint ritmisch heen en weer te bewegen. Je brein drukt zich hiermee in de spagaat tussen het aansturen van de dans en het tegelijk nadenken over de dood en het leven. Die zijn immers allebei verweven in de teksten van Electropoëzie. Een wisselwerking tussen de gegeven energie van artiest en publiek bloeit op. Samen werken zij toe naar een collectieve verbaasde uitroep: ‘Wat heb ik nou weer meegemaakt?!

Electropoëzie neemt de volgende acts mee:

WATERBOLK is een 'psychedelisch huilpopproject' gebouwd rondom Eva Waterbolk. Eva speelde van 2015 tot 2018 solo en maakte droeve, kippenvelwaardige liedjes met teksten die (blijven) steken. De band ontstaat uit een dooreenweving van herrie en herinnering. De randen zijn lief maar rafelig.

Never Been to Berlin neemt luisteraars mee op reis naar onbekend terrein. Op hun debuutalbum ‘Aha-Erlebnis’ (2020) hoor je betoverende trance, opzwepende pop en ronduit beukende beats. De meeslepende Engelstalige dancemuziek tapt inspiratie uit allerlei genres.

Ioana Iorgu graaft haar nagels in je huid met de verontrustende maar boeiende sfeer die ze creëert met dissonante post-punk gitaren die je middenrif doet klapperen, en gortdroge beklijvende drums die direct contrasteren met de zacht gesproken kille teksten.

Zeevonk Records is een nieuw Gronings platenlabel dat gelooft in de kracht van het collectief. Als je goed om je heen kijkt, zie je dat het mooiste boven komt drijven en de nacht verlicht. Zeevonk is een label van muzikanten en kunstenaars.