Welkom terug bij VERA Zienema! Het gaat allemaal anders dan anders, dus lees onze richtlijnen eerst goed door voordat je besluit een kaartje te kopen. Je vindt hier ook informatie over de soorten tickets, de inrichting van de zaal en de maatregelen waar een ieder zich aan dient te houden.

---

Ennio Morricone, met 91 levensjaren de oudste nog actieve filmcomponist ter wereld. Iedereen kent zijn muziek van de westerns als Once Upon A time In The West en The Good, The Bad and the Ugly. Bijna niemand weet dat deze componist voor meer dan 500 films muziek heeft gecomponeerd waarvan slechts 8% westerns.

Sijbold Tonkens (Morricone kenner) en Rudi De Boer (filmdocent) geven een eerbetoon over deze componist. Een gevarieerd programma met bekende en onbekende filmfragmenten waar Ennio Morricone de muziek voor schreef.

---

Kaartverkoop
– Koop je ticket vooraf. Kassaverkoop is voorlopig niet toegestaan.
– Duo Tickets: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan een Duo Ticket. Daarmee reserveer je 2 stoelen naast elkaar. Zijn deze tickets op en wil je toch samen heen, dan proberen we je dicht bij elkaar te plaatsen. Koop dan 2 Solo Tickets, kom op tijd en vraag het aan de zaalmedewerker.
– Solo Tickets: Kom je alleen, koop dan een Solo Ticket.
- Strippenkaart: tijdens de Zienezomer zijn strippenkaarten helaas niet geldig. Er is namelijk geen avondkassa verkoop toegestaan, alle tickets moeten van tevoren al aangeschaft zijn. Wanneer dit verandert, zijn strippenkaarten weer te gebruiken.