Fleddy Melculy mag gerust één van de gekste verhalen uit de Belpop geschiedenis genoemd worden, ze zijn een metal- en hardcore band met Nederlandstalige maatschappijkritische teksten-met-een-dikke-knipoog! Immers: veel bands zijn er niet die met één song (’T-shirt van Metallica’) vanaf dag 1 worden opgepikt door alle mogelijke media; die vanuit het niets op alle grote podia van België en Nederland komen te staan en sindsdien de éne culthit na de andere scoren.

Fleddy Melculy is een gevestigde waarde geworden in de Benelux, punt. Een goed geoliede machine die podium na podium inpalmt en staat als een huis. De band is erin geslaagd een nieuwe plaat te maken, ‘ANTICHLIST’, waarop ze evolueren en een nog bredere muzikale richting uit gaan. Op ‘ANTICHLIST’ grijpt de band terug naar een klassiekere 90’s sound met een modern kantje, wat het de meest diverse Fleddy Melculy tot op heden maakt. 14 nummers met impact, zowel live als op plaat.

‘ANTICHLIST’, een plaat over oud worden, de tijd van toen, mannenemancipatie, fake news, haat, koude voeten, en natuurlijk over de wereld die helemaal naar de kloten gaat.

Special guest: Tusky
Na een stop van 10 jaar is Tusky uit haar as herrezen. Afgelopen jaar speelden ze nog in VERA samen met Beachdog en nu tourt de band met Fleddy Melculy. Dat wordt weer een vette live show!