Het concert van Personal Trainer is verplaatst naar vrijdag 18 juni 2021.

Aanvangstijd
Heb je kaarten gekocht voor de vroege show dan zijn je kaarten geldig voor het concert met aanvang 19:30 (de vroege show), heb je kaarten gekocht voor de late show dan zijn je kaarten geldig voor het concert met aanvang 22:00 (de late show).

Restitutie aanvragen
Ben je verhinderd? Stuur dan een mail naar [email protected] met daarin je IBAN en de naam van het concert, dan krijg je je geld terug.

---

Willem Smit, bekend als frontman van Canshaker Pi, wilde zo’n vijf jaar geleden eens in een band met meer dan vier personen spelen, dus bedacht hij Personal Trainer. Dit project is meer een concept dan een echte band, want de line-up ligt alles behalve vast. Samen met vrienden uit Pip Blom, Steve French, Teddy’s Hit en The Homesick maakt hij ongedwongen indierock met meerstemmige praatzang, een megafoon en allerhande percussie.

Personal Trainer is een spontane interactie tussen verschillende muzikanten die op het podium gegooid worden zonder teveel gerepeteerd te hebben. Deze unieke formatie zorgt voor een fijne georganiseerde chaos vol verrassingen en improvisatie.

In mei 2019 brachten ze hun eerste 7-inch "The Lazer / Stormchaser Of The Month" uit op het Sports Team’s label Holm Front, gevolgd door een tweede "Total Total / You Better Start Scrubbing" op Paradiso Vinyl Club in september. Ze vergezelden Pip Blom tijdens hun Europa / UK tour en in mei 2020 brachten ze hun derde 7-inch “Edible Plastic / Issue Box / The Industry” uit op het ons welbekende Subroutine Records.

Ze lijken het gezellig te vinden bij ons en dat is natuurlijk wederzijds. In 2018 stonden ze Downstage en in 2019 traden ze op met vrienden uit Pip Blom waar ze die avond de support van deden. We kijken uit naar hun derde editie!

Informatie m.b.t. Corona
Het gaat allemaal wat anders dan anders, dus lees onze richtlijnen eerst goed door voordat je besluit een kaartje te kopen. Je vindt hier ook informatie over de soorten tickets, de inrichting van de zaal en de maatregelen waar een ieder zich aan dient te houden. Check ze hier

Kaartverkoop
- Koop je ticket het liefst online. Als er nog plek is, kun je ook aan de avondkassa een kaartje kopen, maar dan dien je wel je naam, mailadres en telefoonnummer achter te laten bij de kassa.
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.