Slow Worries komt weer langs in VERA, fuck yeah! Ik begon me langzaamaan zorgen te maken (HAHAHAHAHA, get it?) dat de band niet meer bestond, maar tijdens het researchen van dit promo-stukje bleek dat dat volledig misplaatst was. Ik zou haast zeggen dat deze misvatting mijn eigen schuld was, iets dat ik eigenlijk principieel in geen enkel geval ooit toe zou geven, maar nu ik goedgemutst ben vanwege het feit dat ik de liedjes van die geweldige s/t EP uit 2016 weer live kan gaan horen ben ik bereid dat te zeggen.

Helemaal blij word ik van het feit dat er ook een nieuwe EP onderweg is van de Amsterdamse indierock band. Hopelijk staat deze ook weer vol met liedjes die net zo catchy als prettig noisy zijn, in het verlengde van jaren 90-bands als Bettie Serveert, Pavement en volgens de eigen Bandcamp Slant 6/Helium/Fugazi. Maar dan allemaal flink opgefrist zodat het nergens gedateerd klinkt. Leden van de band spe(e)l(d)en onder andere in Bombay en Blue Crime, maar al dat namedroppen is volslagen overbodig als je even twintig minuten de tijd neemt om die ene EP te luisteren. Had ik al gezegd dat die vrij geweldig is?

Rest mij verder niks meer te zeggen behalve dat ik je aan raad om een paar euro extra mee te nemen zodat je al die mooie nieuwe muziek op een geluidsdrager mee naar huis kan nemen!

Oh, 14 december is het! Toch nog bijna wat vergeten he, ging maar net goed|Ralf