In verband met de coronamaatregelen is deze show van 13 maart verplaatst naar 19 juni. Kaarten blijven geldig.
Vragen? [email protected]

Restitutie aanvragen
Stuur dan een mail naar [email protected] met daarin je IBAN en de naam van het concert, dan krijg je je geld terug.

Hopelijk tot de volgende keer!

--

Verschillende achtergronden kunnen botsen en schuren, maar in het geval van The Vices eerder inspireren en motiveren. The Vices brengen een contrasterende mix van britpop en surfrock, met invloeden van The Strokes en Cage the Elephant.

Op hun eerdere EP’s hoorde je al dat de band op zoek is naar uitersten. Strak en explosief of speels en dansbaar; het maakt eigenlijk niet uit. De Groningers blazen je met een brede lach van je sokken.

In maart verschijnt het debuutalbum ‘Looking For Faces’. Het album staat vol ongepolijste gedachten, eerlijke gesprekken en een vriendschap die zomaar het antwoord kan zijn op alle vragen.

Ze hebben een paar keer eerder bij ons gespeeld, onder andere als support act van Yungblud en komen het in 2021 nog een keer over doen als mainact!

Informatie m.b.t. Corona
Het gaat allemaal wat anders dan anders, dus lees onze richtlijnen eerst goed door voordat je besluit een kaartje te kopen. Je vindt hier ook informatie over de soorten tickets, de inrichting van de zaal en de maatregelen waar een ieder zich aan dient te houden. Check ze hier

Kaartverkoop
- Duoseat: Kom je met z’n tweeën én ben je partner of huisgenoot, koop dan 2 kaarten tegelijk en meld dit aan de zaal, dan krijg je 2 stoelen naast elkaar.
- Soloseat: Kom je alleen, meld dit dan aan de zaalmedewerker, dan krijg je een losse stoel.