KAARTJE ONLINE KOPEN
Klik hier om rechtstreeks naar de Ticketshop te gaan, of klik in de agenda op de button 'Koop Ticket'.
Om online een kaartje te kopen dien je eerst een account aan te maken. In dit account kun je ook je eigen bestelhistorie zien en je gegevens wijzigen.
VERA rekent geen service- of transactiekosten.

KAARTJE AAN DE KASSA OF BIJ EEN VOORVERKOOPADRES  KOPEN
Je kunt je kaartje ook bij een van de voorverkoopadressen kopen of aan de kassa tijdens een productie.
Onze voorverkoopadressen: Plato: Oude Ebbingestraat 41- 43 | Elpee: Oosterstraat 45 | De Jongens van Hemmes: Steentilstraat 10

SUPPORT VERA TIJDENS CORONA EN KOOP DE VERA CLUBKAART 2020 NU VOOR 25 EURO!
We krijgen veel vragen van bezoekers hoe ze ons (financieel) door deze corona crisis heen kunnen helpen. Ja, het zijn barre en onzekere tijden, voor ons, maar zeker ook voor het gros van onze bezoekers en collega’s in de horeca zonder vangnet. Het voelt daarom enigszins ongepast om onze hand op te houden. Wel vinden we het uiteraard erg fijn en attent dat sommige bezoekers aangaven hun geld niet terug hoeven van een afgelast concert. Anderen wilden ons steunen door een shirt te kopen of een crowdfunding op te zetten.
Mocht je VERA financieel willen steunen, je kunt natuurlijk altijd een clubkaart kopen. Dan heb je er zelf ook nog wat aan wanneer we weer open gaan en snijdt het mes aan twee kanten. We hebben de prijs verlaagd naar 25 euro. Meer info hier.

Sinds 2014 kun je gebruik maken van de vele voordelen die de persoonlijke VERA Clubkaart je biedt en ben je echt part of the club!
De Clubkaart kost 25,- euro en wordt binnen een week thuisgestuurd. We hebben ook een GOUDEN Clubkaart.VEELGESTELDE VRAGEN

Ik ben mijn kaarten kwijt. Wat nu?
E-tickets die online zijn aangeschaft kun je jezelf opnieuw toesturen. Log hier in op je account en ga vervolgens in het menu naar Mijn Tickets. Hier kun je je kaarten terugvinden.
Nog steeds problemen? Neem dan contact op met tickets@vera-groningen.nl
Mocht je je kaartje bij een voorverkoopadres hebben aangeschaft, dan kunnen wij niks voor je doen. Kaarten worden maar één keer uitgedraaid.

Ik heb kaarten, maar ik kan toch niet komen. Kan ik mijn geld terugkrijgen?
Helaas, dit is niet mogelijk. Dit risico ga je aan bij aanschaf van een kaartje. Je kaartje veilig doorverkopen kan via Ticketswap.

Kan ik ook zonder papieren ticket binnenkomen?
Ja, dat kan. We kunnen scannen van je mobiel, zet wel vast je scherm op fel.

Het concert is afgelast, krijg ik mijn geld terug?
Ja. Wanneer een concert wordt afgelast, kan iedereen de aankoopsom van de kaart(en) terugkrijgen tot 6 weken na de geplande datum van het concert.
Om je geld terug te krijgen, stuur dan een mail naar tickets@vera-groningen.nl met daarin vermeld: Naam, IBAN en woonplaats. Dan wordt het bedrag z.s.m. teruggestort.

Het concert is verplaatst, maar ik kan dan niet.
Bij verschoven concerten is het mogelijk om in geval van verhindering tot 1 week voor de show restitutie te verkrijgen. Mail dan naar tickets@vera-groningen.nl

Nog steeds vragen of problemen?
Staat je vraag niet in de lijst, dan kun je mailen met tickets. Wil je iemand spreken? Tijdens kantooruren (di-vr) kun je bellen met Arnoud: 050-3134681

De Algemene Voorwaarden die gelden voor onze toegangsbewijzen kun je hier lezen.
Ons Privacy Statement kun je hier lezen.