Woensdag 8 februari a.s. staat hij weer op het VERA-podium als Roald van Oosten. Maar gedurende de periode 1996-2006 heeft hij samen met drummer Marit de Loos en bassist Siem Bakker als Caesar 4 keer in de grote zaal van VERA gestaan, waarvan de laatste keer op 26 januari 2006. Dit optreden was in het kader van het promoten van de verzamelplaat “Before My Band Explodes”. Voorafgaand aan dit concert had hij al met zijn nieuwe band Ghost Trucker op 12 januari 2006 in het kader van Eurosonic  in Huis de Beurs opgetreden. Later bleek de titel van de plaat “Before My Band Explodes” dan ook voorspellend, aangezien Caesar daarna niet zo heel lang meer door ging. Hiermee kwam een eind aan een van de leukste bandjes uit de eerste lichting artiesten op het Excelsior platenlabel.

Met deze oude beelden willen we jullie nog een keer laten genieten van enkele van de heerlijke liedjes die Caesar heeft gemaakt. We wensen jullie veel kijk- en luisterplezier met deze nieuwe opname in het kader van “VERA-Beauties of the Underground-Live”.

Dit videoproject van Teus Druyff is een aanvulling op het al lopende VERA/Live project van Robin Eggens, Ralf Koopman en Nadia Rooks, waarbij opnames van concerten op vinylsingles worden uitgebracht. Lees hier meer over dit initiatief. En hier kun je de singles via de webshop kopen.