VERA “Beauties of the Underground”-live betekent in het algemeen beelden en tonen van concerten van groepen die passen in de sfeer van Rock & Roll, garagerock etc.. Ook de VERA-live singles passen tot nu toe binnen deze kwalificatie.

Maandag 13 februari a.s. ontvangen we opnieuw het echtpaar Fred & Toody Cole voor een unplugged optreden in VERA. De vorige (en eerste) keer was 18 december 2013. Hoewel hun officiële woonplaats Portland, OR in de VS is, voelt VERA voor hun beiden als thuiskomen. Ze hebben dan ook diverse keren op het VERA-podium gestaan met hun bands Dead Moon en Pierced Arrows. Bij de vooraankondiging van het concert heeft collega Dikkie al een uitgebreid verhaal geschreven.

Om te vieren dat we ze weer kunnen ontvangen, en om jullie al vast in de stemming te brengen, in het kader van VERA-Beauties Of The Underground-Live nu een selectie uit het unplugged optreden van Fred & Toody van 18 december 2013.

We wensen jullie weer veel kijk- en luisterplezier.

Dit videoproject van Teus Druyff is een aanvulling op het al lopende VERA/Live project van Robin Eggens, Ralf Koopman en Nadia Rooks, waarbij opnames van concerten op vinylsingles worden uitgebracht. Lees hier meer over dit initiatief. En hier kun je de singles via de webshop kopen.