Photo: Mischa Venema

Het is jammer dat Aafke niet in Groningen woont. Ik zou haar graag bij het downstage team hebben. Ze kan klaverjassen en kan haar verlies dragen als een vent. Daarbij houdt ze van voetbal en studio sport. Dat kunnen er in het downstage team maar 1 of 2 zeggen. Ze heeft meer ballen dan menig 'man' in Vera en is ook nog eens verdraaid gevat. Ja, we vinden het leuk als ze langskomt om met haar piano en scherpe teksten ons op de verkeerde weg te zetten.

Best lastig nog om het geluid goed te krijgen terwijl ze toch maar alleen is. Het volume kon gelukkig wat zachter omdat het publiek het respect kon opbrengen niet door haar heen te praten. Waarvoor dank.
Voor het kleine bedrag wat ze bij ons krijgt kon ze niet haar hele band meenemen. Wat ons bracht op de armzalige toestand in popland, optredens in Den Haag voor een kratje bier, 'vriendendiensten' en DWDD. Eerlijk is eerlijk, het is ook geen vetpot in de kelder, maar wel altijd reuze gezellig (volgens Aafke) en met genoeg publiek wat de benzine voor Aafke gezien de cd verkoop best wou betalen.
Leuke avond, maar de volgende keer misschien toch met band. Iets voor Eurosonic wellicht, Joey? |Anco