Photo:©Rutger Hocks

Allereerst gaat mijn dank uit naar Eerie Wanda zelf. Een band die het amateurisme van mijn beperkte technische vaardigheden aan zichzelf wijt. Het lag niet aan hun, maar aan mij. Tijdens het eerste nummer was de zang niet te horen. Dit kwam omdat de boxen uit waren. Vervolgens vraagt Jasper, de bassist of er wat meer effect over de vocalen mag. Ik zet de effecten maar eens aan...

Het was zo'n avond dat het voor mij persoonlijk wat roestig was allemaal. Gelukkig weet Eerie Wanda hier de perfecte rustige 'niets-aan-de-hand' muziek als soundtrack bij te leveren.

Vaardige muzikanten met gevoel voor hun instrumenten, lekkere zomerse jaren '60 klanken met veel invloed van DIIVE, en Jacco Gardner, die kant op. Ze staan trouwens in het voorprogramma van laatst genoemde in de grote zaal binnenkort.

Niet zo gek als je bedenkt dat de drummer dan lekker kan blijven zitten tijden beide bands.

Het was een kabbelende avond die wel wat pit zou mogen gebruiken in de muziek. Wat niet wegneemt dat het geluid perfect klonk en ik er naar uit zie om ze in de grote zaal weer te mogen zien.

jammer dat ze alleen stoffen tasjes mee hadden en geen vinyl, want zo'n plaatje is ideaal voor de luie zondag middag met schoonfamilie.

 

Oh en Wymer was er ook, dus ik schat het redelijk in :) |Anco