Photo: ©Marc de Krosse

Het is weer zover TOTAL CONTROL. De laatste avond voor de zomerstop, vanaf nu mogen we in de -verkleinde- grote zaal bandjes bezoeken. De kelder wordt grondig aangepakt om alles nog transparanter te maken. Naar alle waarschijnlijkheid wordt zelfs de bar weer op zijn oude plek neergezet. Waarom? TOTAL CONTROL!

Goede reden dus. Mountain Bike zal het allemaal en rotzorg zijn. Daarom mag ik ze ook wel. Ze doen gewoon wat ze leuk vinden. Rifjes spelen die niet bijzonder origineel zijn met een geluid wat rauwer klinkt dan The Kinks, maar net niet ruw genoeg is. TOTAL CONTROL dus. Goede afsluiter van weer een jaar kelder, maar ben toch ook benieuwd naar alles wat er in de 2e helft van het jaar nog langskomt in onze vernieuwde naar verf ruikende, waarschijnlijk uitziend als een hippe lounge kelder. Spier witte muren, met van die jaren '60 lava lampen. Kussens op de grond en een waterpijp ernaast. TOTAL CONTROL zeg ik je.

Oh, bijna vergeten te zeggen; Maakt me niet uit wat je gaat doen deze zomer, maar koop die laatste plaat van TOTAL CONTROL!!

En kom even bij ons langs in de grote zaal bij Garage Sale, de Lepel en Subroutine avond of Kantoorpoezie. We staan ook op Noorderzon en dat festival in Leeuwarden. Genoeg te doen dus deze zomer.

Maar vergeet vooral niet de beste plaat van 2014 te kopen. TOTAL CONTROL!! | Anco