Een band uit Dokkum, dat moet dan in het hippe vaarwater van de Yuko Yuko clan liggen. Gelukkig doen ze ook nog iets anders in Dokkum dan in De Lantaarn zitten, bier zuipen en denken dat The Homesick het muzikale einde is. Ze kijken verder dan de dorpelijke neus lang is en komen met een soort van noise punkmetal de kelder in.

Het is helaas voor ze de eerste zaterdag na de zomer met een reguliere band, waardoor het akelig leeg is in de kelder. Kan ook niet zeggen dat het een groot gemis was vandaag, want of het nu aan de zieke zanger gelegen heeft of niet, ik had niet het idee dat ik naar een soepele en op elkaar ingespeelde band stond te kijken.

De gitarist deed zijn ding en speelde tot bloedens toe, dus vol overgave. De drummer trok zijn shirtje uit en liet zijn spierballen zien en zoals gezegd was de bassist/zanger ziek. Alles te samen hoop ik dat ze nog flink wat doorspelen in Dokkum en omstreken en een keer later dit jaar of volgend jaar terug komen en dan niet ziek zijn. De kop is er weer af dit jaar.