Veraan en lichttechnicus bij VERA, Roel Hoekstra, is wekelijks te beluisteren in zijn radioshow: RockandRoel. De programmering van deze show bestaat uit The Past, Present and Future of Underground Music!

Bericht van Roel:
"Ik ben november vorig jaar begonnen als programmamaker nadat ik nu wel vond dat mijn collectie LP’s en Cd’s groot genoeg was om ieder week een programma te vullen! Dat bleek ook wel zo te zijn en inmiddels is mijn Bandcamp Collectie in omvang ook al flink gegroeid en de Wishlist vele malen groter! Er is aandacht voor regionale bands en acts, ook in de streektaal, bands zoals Skroegbalg, Cashmyra , Cynn en Broeder Dieleman, daarnaast veel muziek van bands die je normaal in het clubcircuit tegen kan komen, zoals Avery Plains, Dry Cleaning, Shame, Dinosaur Jr etc met voor mij als basis de Vera programmering, de platenbakken van Elpee en veel Bandcamp uurtjes op zoek naar nieuwe Beauties of the Pop Underground en die zijn er veel!"

RockandRoel Radio is een wekelijks radio programma op de zondag avond van 20.00 tot 22.00 uur bij RTV Zulthe. Regionale zender voor het Westerkwartier en Noordenveld te ontvangen op FM 105.3 in de ether  ( Achtkarspelen, Het Hogeland  Kollumerland, Noordenveld, Opsterland, Smallingerland en Westerkwartier), op FM 105.9 op de kabel. Op de TV te zien en te horen op Ziggo: kanaal 43, KPN: kanaal 1460, Telfort: kanaal 1460, XS4ALL: kanaal 1460,  T-mobile: kanaal 860, en via livestream op de website www.rtvzulhte.nl en via de app Juke