Foto: Mischa Veenema

Nadat wij samen met Mark van City Trash boven ongeduldig en ongerust lang moesten wachten, stopte er uiteindelijk een piepklein Isuzu busje met dikke rookwolken op de stoep. Er kwamen vier slungelige jongens uit, het kon niet te missen: Brain Traps.  Het was even spannend, maar na onderweg de auto 4 keer aan te moeten duwen hebben ze de club bereikt. De sfeer heeft er niet onder geleden, wat een vrolijke snuiters!

Nog wat beneveld door toedoen van de thuis gestookte schnaps door de moeder van een van de jongens pluggen ze in. Een keer geen luiken voor de ramen, zodat de langslopende passant wellicht nieuwsgierig zou worden. Of het gewerkt heeft weten we niet, gezellig druk was het wel. De jongens maken garagepunk met slimme gitaarlijntjes, catchy as fuck en met smerig veel overtuiging. Ze hadden de grootste lol bij ons in de kelder en aan de grijnzende bekkies vooraan te zien vond het publiek het ook leuk.

Na afloop probeerden ze nog Spaanse chicas te verleiden op de Global Warming dancenight boven in de zaal, maar zoals wij wel weten kunnen Duitsers echt niet dansen. 's Ochtends de jongens met een volle buik weer in het koekblikje gestopt en de auto maar weer aangeduwd. Leuke lui, goede muziek, mag zeker vaker!

- Anco & Marinke